Hypotheekadviseur Deventer

Een hypotheek afsluiten is een belangrijke financiële beslissing.  Graag hoor ik welke vragen en wensen u heeft over uw (nieuwe) hypotheek.  Daarna krijgt u mijn advies gebaseerd op uw situatie.  De vervolg stap is dat we samen het advies bespreken en daarna een aanvraag doen voor een hypotheek. Mijn naam is Nico Kamphuis en werk onder de naam Leonard Advies, mijn klanten komen uit de regio Deventer en ik ben onafhankelijke hypotheekadviseur.

Direct een vrijblijvende afspraak inplannen.

U kunt bij mij terecht met alle hypotheek onderwerpen zoals;

  • U bent van plan een huis te kopen?
  • U wilt uw hypotheek oversluiten?
  • Uw pensioen of scheiding voor uw hypotheek?

Bij mij heeft u naast en goed advies altijd de keuze uit meer dan 15 geldverstrekkers voor een nieuwe hypotheek.  Heeft advies nodig over uw bestaande hypotheek, ik kan u onafhankelijk adviseren over uw hypotheek  afgesloten bij alle geldverstrekkers in Nederland.

Tip:  Gaat u een huis kopen, zorg dat u altijd goed voorbereid op pad gaat, dus win tijdig betrouwbaar hypotheekadvies in. Zodat u al weet hoeveel u kunt gaan bieden en wat u vaste lasten gaan worden.

Zoek je een koopwoning meld je dan  hier aan voor het actuele woning aanbod in Deventer. Je ontvang dan de beschikbare woningen vaak enkele uren eerder voordat ze op funda komen. De aanmelding is vrijblijvend.

Hypotheekadvies Deventer

Bij Leonard Advies behartigen wij altijd uw belangen, of u nu nadenkt over de aankoop van uw eerste woning in Deventer of omdat u uw huidige hypotheek wil oversluiten. Wij zijn gevestigd in de Gasfabriek, een inspirerende en innovatieve werkomgeving. U bent hier welkom voor een vrijblijvend gesprek over uw hypotheek. Het is ook goed te realiseren dat Leonard Advies geen onderdeel is van een keten of bank, zodat u altijd een objectief hypotheekadvies ontvangt.

Het hypotheekadvies

Het hypotheekadvies is altijd gebaseerd op uw persoonlijke situatie. De hoogte van uw hypotheek, situatie bij arbeidsongeschiktheid en het overlijden zijn belangrijke onderwerpen. In het laatste stadium van het adviestraject wordt besloten bij welke geldverstrekker de aanvraag voor de hypotheek wordt ingediend. Concreet kijken we welke bank, verzekeraar of pensioenfonds voldoet aan het advies en het beste rente-aanbod heeft.

Wij hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (de AFM) en zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (het Kifid).  Voor al uw vragen over uw hypotheek, verzekeringen of andere financiële zaken bent u bij Leonard Advies in Deventer aan het juiste adres.

Actuele vragen over uw hypotheek:

  • oversluiten hypotheek ivm nog steeds lage hypotheekrente in 2021;  (onder de  1.00 % voor 10 jaar vast.)
  • schenkingsregeling
  • omgaan met de restschuld bij scheiding
  • overbieden op de vraagprijs van een huis
  • welke verzekeringen zijn nodig

Samenvattend

Woont u in Deventer of omstreken, of gaat u een huis kopen in Deventer en bent u op zoek naar écht objectief advies over uw hypotheek? Bel 06-33716788 voor een kennismakingsgesprek met hypotheekadviseur Nico Kamphuis van Leonard Advies, of ga naar “bel mij terug”. U wordt dan teruggebeld op een tijdstip dat u schikt om verder te praten over een passend hypotheekadvies. Bent u zelfstandige, dan kunnen wij voor u zowel uw hypotheek en uw administratie verzorgen, kijk op Administratiekantoor in Deventer.

Als hypotheekadviseur in Deventer geeft Leonard Advies advies aan mensen in loondienst, zzp’ers en kleine ondernemers. Wij geven financieel advies op basis van uw inkomsten of jaarcijfers zodat u met een gerust hart een verantwoord bod kunt doen.   Meer lezen over onze voorwaarden  en prijzen zie hier onze dienstverleningsdocumenten .