Administratiekantoor in Deventer

Bent u op zoek naar een klein en betrouwbare administratiekantoor in Deventer. Zodat u korte lijnen heeft me degene die uw boekhouding doet? Als ondernemer in de zorg of bouw bent u zelf immers liever met uw eigen bedrijf bezig. Wij kunnen u veel werk besparen, zodat u zelf meer tijd overhoudt voor uw kernactiviteiten. U doet waar u goed u bent en wij doen waar wij goed in zijn. Daarnaast is het zakelijk altijd goed als uw cijfers up-to-date heeft. Weet hoe het met uw onderneming gaat,  elk moment van het jaar.  Dit stelt u in staat de btw-aangiftes op tijd en goed te kunnen doen. Een goede bij gehouden administratie stelt u uiteindelijk in staat om de aangifte van inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting aan het eind van het jaar op tijd te doen. Daarmee creëert u rust voor uzelf.

Leonard Advies is u graag van dienst met alles op het gebied van boekhouding, administratie en belastingaangifte.

Wij bieden oplossingen (samen met onze partners);

  • administratie
  • Hypotheek
  • pensioen opbouw
  • verzekeringen

Het administratiekantoor in de buurt.

Een specifieke vraag, neem dan vandaag contact op met Administratiekantoor Leonard Advies.  Wij bieden de combinatie voor het verzorgen van uw salaris- of loonadministratie. In samenwerking met de verzekeringen voor WGA-ziektewet en eigenrisicoschap.

administrateur wandelen in deventer

De eisen die belastingdienst stelt aan een goede boekhouding kunt u hier vinden. In praktijk is er vaak een vertaalslag nodig hoe moet ik aan de eisen van de belastingdienst voldoen voor een goede boekhouding.

Wilt u vandaag nog beginnen met een professioneel boekhoudpakket vraag een vrijblijvend via ons een proeflicentie boekhouden aan bij een van boekhoudpakketten die wij ondersteunen.

Uw administratie voor de aanvraag hypotheek

Het administratiekantoor Leonard Advies heeft sinds 2004 een vergunning van de AFM voor het adviseren en bemiddelen van hypotheken. Hierdoor is vaak eenvoudig u aan te geven wat u kansen zijn bij een hypotheekaanvraag. Daarnaast kunt u ervoor kiezen dat wij voor uw de administratie zo aanleveren dat die door een hypotheekverstrekker wordt geaccepteerd.  Meer informatie over hypotheken en ga naar onze pagina over hypotheken

Privé belastingen

Uw eigen privéadministratie en belastingen onderbrengen bij een ervaren boekhouder?  of wilt u onafhankelijk de aangifte erfbelasting laten invullen. Leonard advies biedt oplossingen. U leest meer op onze pagina boekhouder in Deventer   Op deze pagina vindt u ook info over de prijzen van de verschillende boekhoudpakketten en de dienstverlening van Leonard Advies.