Boekhouder in Deventer

Wilt u uw dat administratie goed en duidelijk wordt opgepakt door uw boekhouder. Dan bent u bij ons in Deventer aan het goede adres. Wij werken met een online boekhoudpakket dat zowel voor u als voor ons toegankelijk is. Hiermee bepaalt u zelf welk deel u van de werkzaamheden uitbesteed, bijvoorbeeld de  periodieke btw aangifte, of uw laat aan het eind van het jaar uw BTW aangifte controleren. Wij maken dan een btw suppletie op waarmee we alle correcties over dat betreffende boekjaar door voeren.

Uw  boekhouding  wordt als volgt ingericht;

  • Maken / overnemen van het grootboekschema
  • Opstellen van de automatische boekingsregels
  • De bankafschriften leest het programma digitaal in. Bankiert u bij de Abn-Amro , Rabobank of ING dan kan het pakket de bankafschriften dagelijks automatisch importeren, zonder tussenkomst van de gebruiker.

De boekhouder voor uw omzetbelasting/ BTW aangifte.

Indien u gebruik maakt van het door ons ingerichte online boekhoudpakket wordt de aangifte omzetbelasting direct vanuit het boekhoudpakket verstuurd. Dit heeft voor het grote voordeel dat u hiervoor geen codes nodig heeft. Het maakt niet uit of u de aangifte  per kwartaal maand of per jaar doen. Wilt u zelf niet boeken dan kunnen wij de boekingen voor u doen in uw administratie. Kortom wij zoek u een boekhouder neem contact met ons op.

Zzp-er in zorg en bouw zijn onze klanten.

Onze klanten wonen in Deventer en omgeving of hebben hun bedrijf in Deventer gevestigd. Hierdoor is persoonlijk contact eenvoudig en zijn lange reistijden overbodig.  Onze doelgroep bestaat uit zzp-ers en kleine ondernemingen met omzet vanaf 25.000 euro tot 400.000 euro. De branche waar in onze doelgroep werkzaam is, is zeer divers van zorgverlener tot metzelaar.

boekhouder deventerLastige onderwerpen voor de ZZP-ers

De kleine ondernemers regeling maak ik hierop aanspraak en hoe deze juist te verwerken in de boekhouding. Kleine ondernemers die importen en exporteren hoe verwerk ik dit in de boekhouding en moet in een icp aangifte doen.  Natuurlijk altijd het lastige onderwerp hoe ga ik met de btw om en de kilometers die ik zelf door belast.

accountantdeventer        administratiekantoordeventer