Meer dan een boekhouder

 

Wilt u uw dat administratie goed en duidelijk wordt opgepakt door uw boekhouder, dan bent u bij ons in Deventer aan het goede adres.  Het boekhoudpakket dat wordt gebruikt is zowel voor u als voor ons toegankelijk. Hiermee is uw boekhouding efficiënt geregeld.  Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen tussen een maandbedrag of jaarlijks betalen. Heeft een vraag tussendoor dan wordt u hiervoor niet apart gefactureerd.

  • Financieringen zowel zakelijk als privé
  • Aanleveren jaarstukken voor aanvraag hypotheek.
  • Verzekeringen.

Boekhouder maakt notities

De boekhouder voor uw omzetbelasting/ btw-aangifte

Indien u gebruik maakt van het door ons ingerichte online boekhoudpakket wordt de aangifte omzetbelasting direct vanuit het boekhoudpakket verstuurd. Dit heeft het grote voordeel dat u hiervoor geen codes nodig heeft. Het maakt niet uit of u de aangifte per kwartaal maand of per jaar doen. Wilt u zelf niet boeken besteedt uw boekingen uit. Leonard Advies kan uw administratie voor u doen. Kortom, zoekt u een boekhouder twijfel niet en neem contact op.

Zzp-ers en mkb-ers

De meest klanten van Leonard Advies wonen in Deventer en omgeving of hebben hun bedrijf in Deventer gevestigd. Hierdoor is persoonlijk contact eenvoudig en zijn lange reistijden overbodig. Ik werk voor zowel de kleine zzp’er als het MKB en heb ervaring in bijna elke branche. Kom eens vrijblijvend op de koffie in de Gashub.   

Aanbevolen boekhoudpakketten:

Aandachtspunten voor kleine ondernemers

  • de kleineondernemersregeling (kor)
  • importen en exporteren van goederen met bijbehorende boekhouding en eventuele icp aangifte
  • de kilometers gereden met eigen auto en de BTW →  Per 01-01-2024 is de vergoeding gestegen naar 23 cent per kilometer. Lees meer op de special site van de belastingdienst.

Op onze dienstverlening zijn algemene voorwaarden van toepassing   (de algemene voorwaarden Leonard Advies november 2017)

accountantdeventer        administratiekantoordeventer