Boekhouder in Deventer

Wilt u uw dat administratie goed en duidelijk wordt opgepakt door uw boekhouder. Dan bent u bij ons in Deventer aan het goede adres. Wij werken met een online boekhoudpakket dat zowel voor u als voor ons toegankelijk is. Hiermee bepaalt u zelf welk deel u van de werkzaamheden uitbesteed, bijvoorbeeld de  periodieke btw aangifte. U kunt er ook voor kiezen om uw hele boekhouding door ons te laten uitvoeren.  Bij Leonard Advies betaalt u een maand bedrag. Heeft een vraag tussendoor dan wordt u hiervoor niet apart gefactureerd.

Wij zorgen er voor dat u boekhouding efficiënt wordt ingericht;

  • Maken / overnemen van het grootboekschema
  • Opstellen van de automatische boekingsregels
  • Resultaat groot gebruiksgemak voor u en wij als uw boekhouder.

De boekhouder voor uw omzetbelasting/ BTW aangifte.

Indien u gebruik maakt van het door ons ingerichte online boekhoudpakket wordt de aangifte omzetbelasting direct vanuit het boekhoudpakket verstuurd. Dit heeft voor het grote voordeel dat u hiervoor geen codes nodig heeft. Het maakt niet uit of u de aangifte  per kwartaal maand of per jaar doen. Wilt u zelf niet boeken dan kunnen wij de boekingen voor u doen in uw administratie. Kortom wij zoek u een boekhouder neem contact met ons op.

Zzp-ers en mkb-er zijn onze klanten.

Onze klanten wonen in Deventer en omgeving of hebben hun bedrijf in Deventer gevestigd. Hierdoor is persoonlijk contact eenvoudig en zijn lange reistijden overbodig.  Wij werken voor zowel de kleine zzp-er als het MKB, en hebben ervaring  in bijna elke branche. Kom eens vrijblijvend op de koffie in Gasfabriek. 

boekhouder notitiesVoor inzicht in lastige onderwerpen voor de ZZP-ers.

De kleine ondernemers regeling maak ik hierop aanspraak en hoe deze juist te verwerken in de boekhouding. Kleine ondernemers die importen en exporteren hoe verwerk ik dit in de boekhouding en moet in een icp aangifte doen.  Natuurlijk altijd het lastige onderwerp hoe ga ik met de btw om en de kilometers die ik zelf door belast.

accountantdeventer        administratiekantoordeventer