Tussenpersoon voor de Vereende in Deventer.

Kun je geen verzekering meer afsluiten bij je huidige verzekeringsmaatschappij? Of heb je een brief heeft gekregen waarbij de huidige maatschappij de lopende verzekeringen opzegt.

Dan kan de verzekeringsmaatschappij de Vereende de oplossing zijn!

Bij de Vereende ben je in meeste gevallen nog wel te verzekeren, ook als andere maatschappijen je hebben geweigerd. De Vereende sluit wel verzekeringen af waar bij de klant te maken heeft gekregen met:De Vereende

  • De gevolgen van wanbetaling;
  • Slecht schadeverleden heeft. (negatieve schade vrije jaren);
  • Een rijontzegging heeft gehad;
  • Betrokken is geweest bij fraude of verzwijging (een EVR-melding) bij een andere verzekeraar;
  • Veroordeelt is voor een strafbaar feit.

Daarnaast heeft de Vereende verzekeringen die gebruikelijke verzekeraars niet aanbieden. Hieronder vallen bijzondere objecten of een risico’s bijvoorbeeld een praalwagen als onderdeel van een bloemencorso. Of de auto’s van de deelnemers aan een Carbage Run.  Meestal kan de Vereende in deze bijzondere situaties een verzekeringsdekking aanbieden.

Andere oplossingen eerst controleren.

Doordat er goede contacten zijn met diverse verzekeraars, accepteren enkele reguliere verzekeraars verzekeringen wel van klanten die door Leonard Advies worden bemiddeld. Ook al zijn deze kanten/risico’s ergens bij andere verzekeraars geweigerd. adviseur voor de Vereende Het voor je op zoek gaan naar een reguliere verzekeraar, kost eenmalig 150 euro.  Voor bestaande relaties is dit onderdeel van de service. De verzekeringspremie die je dan per maand betaalt, is meestal vergelijkbaar met de premie die u in het verleden betaalde. Komt u uiteindelijk toch bij de Vereende terecht dan vervalt deze 150 euro.

Niet geaccepteerd, oplossing de vereende.

Accepteert een reguliere verzekeraar u niet, dan kunt u zich meestal toch verzekeren bij de Vereende. Realiseer wel dat de Vereende een substantieel hogere premie heeft, dan een reguliere verzekeraar.  Daarentegen is het aanvragen van een offerte bij de Vereende via Leonard Advies kosteloos voor inwoner uit de regio. Meer weten over een offerte aanvragen bij de Vereende bel  0570-514158. Op de site van de vereende, vindt je uit uitgebreide aanvullende info.  Echter, je kunt de verzekeringen van de vereende alleen afsluiten via Leonard Advies of een andere assurantietussenpersoon elders in het land.

Wil je een verzekering check eerst hoe en of je geregistreerd staat in CIS. Aanvullend als de huidige verzekering is opgezegd dan is de kans groot dat je schade vrije jaren staan in roydata. Het is goed te weten dat De Vereende deze pas gebruikt nadat de verzekering is afgesloten. Je betaalt is eerst drie maanden bruto premie vooraf.

Het is goed te realiseren dat er in Nederland geen acceptatieplicht is voor verzekeringen. (uitgezonderd zorgverzekeringen)

Voor standaard schadeverzekeringen kijk op verzekeringsadviseur.