EnergieLabel

solar-panel-2-1178062-mWanneer u uw woning gaat verkopen dan moet u uw energielabel definitief zijn. Deze is eenvoudig en goedkoop definitief te maken door een door overheid erkende energielabel adviseur. Meer informatie over erkende adviseurs is te vinden op www.energielabelvoorwoningen.nl.

Uitgebreider Energieadvies

  •  bij verbouwing
  • huisaankoop of verkoop
  • of voor een lagere energie rekening

Leonard Advies werkt samen op het gebied van energie advies en vaststellen van het energielabel met Vincent Overvelde van het bedrijf Energie Eenheid.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op u eigen energie rekening door eenvoudig van leverancier te wissel kijk op onze energievergelijker

Het bedrijf Energie Eenheid te Deventer is gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen. Hiervoor wordt een voor uw woning op maat gemaakt energie besparingsadvies opgesteld.  Heeft u vragen over het energie zuiniger maken van uw woning, een  gecertificeerde energie prestatie advies aanvragen of welke mogelijkheden er zijn voor uw woning en binnen uw budget? Dan kunt u bij Energie Eenheid terecht.  Energie Eenheid verzorgt het definitief maken van uw voorlopige energielabel. Aan het eind van het advies traject kan een aanvraag van het nieuwe energie energieLabelLabel voor u worden ingediend en beoordeeld.