EnergieLabel

energieadvies Deventer solarpanelLeonard Advies geeft energieadvies te Deventer. Wanneer u uw woning gaat verkopen dan moet uw energielabel definitief zijn. Deze is eenvoudig en goedkoop definitief te maken door een door overheid erkende energielabel adviseur. Meer informatie over erkende adviseurs is te vinden op www.energielabelvoorwoningen.nl.

Voor uitgebreider energieadvies in Deventer;

  • bij verbouwing
  • huisaankoop of verkoop
  • over lagere energie rekening

Leonard Advies werkt samen op het gebied van energieadvies en vaststellen van het energielabel met Vincent Overvelde van het bedrijf Energie Eenheid. Het bedrijf Energie Eenheid te Deventer is gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen. Hiervoor wordt een voor uw woning op maat gemaakt energiebesparingsadvies opgesteld. Als u vragen heeft over het energiezuiniger maken van uw woning, een gecertificeerde energieprestatie advies aanvragen of welke mogelijkheden er zijn voor uw woning en binnen uw budget? Dan kunt u bij Energie Eenheid terecht. Energie Eenheid verzorgt het definitief maken van uw voorlopige energielabel. Aan het eind van het adviestraject kan een aanvraag van het nieuwe energie label voor u worden ingediend en beoordeeld.

Wanneer u wilt weten hoeveel u kunt besparen op u eigen energierekening door eenvoudig van leverancier te wisselen? Kijk dan op onze energievergelijker

Als u verder advies wilt, kunt u contact opnemen met Leonard Advies.