Onafhankelijk financieel-adviseur

Wanneer u tegen bepaalde vragen aan loopt op financieel gebied. Kan een financieel adviseur u een hoop duidelijk maken en u inzicht verschaffen. Inzicht en duidelijkheid in uw financiële situatie is de start van een goed advies over bijvoorbeeld uw hypotheek. Maar ook is het inzicht in financiële situatie essentieel om na te gaan wat uw inkomen is als u met pensioen gaat. Op de site www.mijnpensioenoverzicht.nl staat wat u heeft opgebouwd. Daarna is de vraag moet meer pensioen  opbouwen zoja hoeveel en hoe via sparen of beleggen.

De financieel adviseur adviseert op de volgende gebieden;

 • hypotheek
 • uw pensioenfinancieel-adviseur deventer
 • uw vermogen
 • verzekeringen
 • advies na overlijden
 • advies bij scheiden
 • Inkomen 
  waaronder;
  – bij werkloosheid
  -bij arbeidsongeschikt
  -na overlijden van partner 

Boven genoemde onderdelen kunnen onderdeel uitmaken van een totaal financieel plan opgesteld door een financieel adviseur. Echter een deel van onze klanten heeft vaak maar behoefte aan een specifiek product of heeft een specifieke vraag op financieel gebied. Leonard Advies onafhankelijk en kan de het specifieke product matchen aan uw situatie. U kunt altijd een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Onafhankelijke persoonlijk advies

Financieel advies is persoonlijk dat wil zeggen u heeft met één financieel adviseur te maken. Het eerste contact tot aan de afronding loopt via een adviseur u hoeft het een ander dus niet twee keer uit leggen. Dit geld voor alle zaken of het nu om een auto verzekering gaat of het financieel begeleiden van een echtscheiding. Daarnaast is het goed om te weten Leonard Advies gevestigd is in Deventer.

Wij verkopen geen producten u betaalt een vast bedrag of een uur tarief voor onze dienstverlening. We gegeven van tevoren aan wat het u  gaat kosten en of product/dienst op basis van provisie wordt geadviseerd of niet.  Zodat u weet waaraan u toe bent.

Zie onder over ons onze dienstverleningsdocumenten.  Heeft u vragen wat iets kost neem contact op.