Onafhankelijk financieel advies, uw hypotheek of uw pensioen?

Een financieeladviseur voor je Hypotheek

financieel-adviseur deventer

Voor de meeste mensen is hun woning grootste vermogens bestanddeel. Hoe ga ik hiermee effectief om nu en later. Heeft u enige tijd geleden uw hypotheek afgesloten en is deze (gedeeltelijk) aflossingsvrij. De vragen zijn dan: los ik genoeg af op mijn hypotheek?  Wanneer kom ik in aanmerking voor een langere rente?

Uw belastingaangifte speelt een grote rol in de financiële planning. Op welke wijze realiseert u uw wensen op een zo fiscaal vriendelijk mogelijke wijze. De meest recente belastingaangifte is een van de documenten voor de financiële planning.

De verschillende onderdelen kunnen onderdeel uitmaken van een totaal financieel plan, opgesteld door een financieel adviseur. Echter een deel van onze klanten heeft vaak, maar behoefte aan een specifiek product of heeft een specifieke vraag op financieel gebied. Leonard Advies is onafhankelijk en kan een specifiek financieel product matchen aan uw situatie. U kunt altijd een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Pensioen

Het inzicht in financiële situatie is essentieel om na te gaan wat uw inkomen is als u met pensioen gaat. Op de site www.mijnpensioenoverzicht.nl staat wat u heeft opgebouwd. Daarna is de vraag moet u meer pensioen opbouwen hoeveel en gaat u sparen of beleggen.

Onafhankelijke persoonlijk advies

Financieel advies is persoonlijk, dat wil zeggen u heeft met één financieel adviseur te maken. Het eerste contact tot aan de afronding loopt via de adviseur u hoeft het een ander dus niet twee keer uit te leggen.

Dit geldt voor alle zaken of het nu om een autoverzekering gaat of het financieel begeleiden van een echtscheiding. Daarnaast is het goed om te weten Leonard Advies gevestigd is in Deventer.

Wij adviseren u tegen een vast uurtarief, dat betekent dan we onafhankelijk zijn van banken en verzekeraars.  Voor hypotheken en kleine pensioenen rekenen we een vast bedrag. We geven van tevoren aan wat het u gaat kosten en/of product/dienst op basis van provisie wordt geadviseerd of niet.  Zodat u weet waaraan u toe bent.

Wilt u meer informatie lees dan onze dienstverleningsdocumenten.   De dienstverleningsdocumenten zijn bedoeld om de dienstverlening van de verschillende financiële adviseurs met elkaar te vergelijken. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over de kosten neem contact op. U krijgt van tevoren een prijs opgave.

Samenvattend. De financieel adviseur adviseert op de volgende gebieden;

hypotheek, uw pensioen, uw vermogen, uw verzekeringen, advies na overlijden, advies bij scheiden, Inkomen (– bij werkloosheid,-bij arbeidsongeschiktheid overlijden van partner).  Wilt u meer weten bel 0570-514158  u bent altijd welkom ons kantoor aan de Zutphenseweg 23 in Deventer