Hypotheek en huis

Een (eerste) huis kopen in Deventer.

Gaat u voor het eerst een huis kopen, wat zijn de mogelijkheden voor een hypotheekhypotheek deventer

De belangrijkste vragen  voor potentiële kopers zijn hoogte hypotheek bedrag en het aankoopbedrag? Waaruit volgt;

  • hoeveel kan ik betalen;
  • hoeveel wil ik betalen;
  • hoeveel mag ik lenen van de bank.

Met antwoorden op deze basis vragen kunt u de woning markt opgaan. In een later stadium kunt u deze vragen toetsen aan de woning de u voor ogen heeft.

Na de crisis zijn de hypotheek normen een stuk strenger geworden. Actueel is heb ik eigen geld nodig wanneer ik als starter een eigen huis koop.  Afhankelijk van de situatie is dit nog niet altijd nodig. Maar de verwachting is dat eigen in breng van geld bijvoorbeeld voor de kosten van de notaris hypotheekadviseur en overdachtsbelasting uw mogelijkheden wel verruimt.

Heeft u vragen over uw huidige hypotheek;

– kiezen uit een nieuwe rente vaste periode;
– omzetten naar een andere rente vaste periode;
– omzetten naar annuïtaire hypotheek;
– is het verhuizen naar een andere woning voor u haalbaar.

Welke hypotheek kan ik nu en in de toekomst betalen? Past mijn huidige hypotheek nog wel echt bij mijn persoonlijke situatie?
Leonard Advies beantwoord vragen van klanten over hypotheken. Dit zijn zowel vragen van klanten waarvoor wij in het verleden het hypotheekadvies hebben gegeven, als van nieuwe klanten die de hypotheek bij een andere financieeladviseur of bank hebben afgesloten. U mag vragen mailen bellen tweeten of via facebook aan ons stellen.