Floris, ASR, BLG en Rabobank Hypotheekaanbieders waarvoor wij bemiddelen

Leonard Advies kan middelen in vijftien hypotheekverstrekkers. Welke hypotheekverstrekker aan u het meest voordelig en passend aanbod kan doen, is afhankelijk van uw situatie en de rente op dat moment. Tijdens het advies traject wordt inzichtelijk gemaakt welke keuzes uw heeft, om uw woonwensen zo voordelig mogelijk te realiseren.

Wij bemiddelen ook in de “nieuwe” hypotheekverstrekkers die hun geld verkrijgen via pensioenfondsen zoals munt hypotheken en woonfonds. Deze hypotheekaanbieders hebben vaak de scherp laagste hypotheek rente.
keuze geldverstrekker

BLG
ASR-hypotheken
Florius
Nationale Nederlanden
Rabobank

Woonfonds
Hypotrust
Munt Hypotheken
Lloyds Bank
ING
Aegon
Syntrus Achmea

Heeft u in het verleden een hypotheek gesloten bij een bank die gestopt is in Nederland of een bank die niet in het bovenstaande rijtje staan zoals SNS bank en Argenta. Neem dan contact op wij kunnen u waarschijnlijk toch verder helpen.

De prijs van de bemiddeling en Advies

Onze advies- en bemiddelingsvergoeding is  2100 euro. Dit is de prijs voor twee verdieners die van koopwoning naar koopwoning gaan.  Koopt u een woning op één inkomen en woont u nu in een huurhuis, vraag naar onze speciale regeling.