Scherpe hypotheektarieven Deventer

Hypotheektarieven in Deventer zijn erg scherp. Het standaardtarief voor onze dienstverlening is 2.500 euro. Dit is het tarief voor een nieuwe hypotheek op annuïtaire of lineaire basis bij een Nederlandse bank of verzekeraar.hypotheek tarieven Deventer Hiervoor krijgt u advies over uw hypotheek, overlijdensrisicoverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarnaast verzorgen wij de bemiddeling en contacten met de geldverstrekkers en verzekeraars tot aan het passeren bij de notaris.

Wilt u daarnaast advies of het handig is uw bestaande hypotheek constructie mee te nemen, dan wordt het tarief verhoogd met 350 euro.

Lees meer over de tarieven in de vergelijkingskaart hypotheken

Als u vragen heeft of als u een afspraak wilt, bel dan 0570-514158 of neem contact op via het contactformulier. De eerste afspraak op ons kantoor in Deventer is tijdens kantooruren namelijk kosteloos.
De hypotheekrente die u betaald is afhankelijk van uw wensen.  Kiest u voor een renten periode van 20 jaar vast of een rente periode van 1 jaar vast. Tijdens het adviesproces worden voor u de keuze inzichtelijk gemaakt welke mogelijkheden u heeft.  Kiest u voor de laagste rente of de beste voorwaarden, dan heeft u bij ons de keuze uit diverse geldverstrekkers.
Hetzelfde keuze proces geldt voor de overlijdensrisicoverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en verzekeringen voor werkloosheid.