Juridisch advies bij ontslag in Deventer

Een ervaren juridisch adviseur kijkt met zijn kennis en ervaring van het ontslagrecht naar uw belangen. De situatie waarin u terecht bent gekomen is vaak specifiek en uniek.

Leonard Advies biedt een aantal diensten in een pakketvorm. Dit zijn allemaal diensten die te maken hebben met juridisch advies bij ontslag.

Het dienstenpakket kan bestaan uit;

  • Uw inzichtelijk maken hoe sterk u staat;
  • Het behartigen van uw financiële belangen naar in toekomstige ex-werkgever toe;
  • Begeleiden emotionele zaken (bijvoorbeeld loskomen van de werkgever);
  • Een aanzet gegeven tot het vinden van ander werk.

voorbereid juridisch adviseur bij ontslag

Uit de praktijk blijkt dat elke ontslagprocedure anders is. Waardoor de nadruk kan liggen op een ander element uit pakket en mede daarom is de dienstverlening modulair opgebouwd. Dit heeft als voordeel dat U ook voor één specifieke vraag terecht kunt. De stappen die de adviseur neemt worden met u van tevoren overlegd. De ervaring leert namelijk dat u meer uit het ontslag proces haalt naar mate u uzelf beter heeft voorbereid.

Uiteraard heeft de juridisch adviseur actuele kennis van de wetgeving na 1 juli 2015. Door het bijhouden van de uitspraken van rechters over die nieuwe wetgeving kan worden aangegeven wat de impact van de actuele wetgeving is op uw specifieke situatie.

Heeft u een rechtsbijstand verzekering bij ons lopen neem dan contact op met de verzekeringsadviseur.

Wanneer de ontslagprocedure is afgerond volgt er een financieel advies van de financieel adviseur. Dit kan een aanpassing zijn van een bestaande financiële planning of het maken van een nieuwe planning. Een aanpassing van uw hypotheek is bijvoorbeeld ook een van de mogelijkheden. Uw belang staat centraal in de nieuwe situatie waarin u terecht bent gekomen