ontslag juridisch adviseur in Deventer

Een juridisch adviseur uit Deventer

Een ervaren juridisch adviseur kijk met zijn kennis en ervaring van het ontslagrecht naar uw belangen. De situatie waarin u terecht bent gekomen is vaak specifiek en uniek.

Het dienstenpakket kan bestaan uit; voorbereid juridisch adviseur bij ontslag

  • uw inzichtelijk maken hoe sterk u staat;
  • het behartigen van uw financiële belangen naar in toekomstige ex-werkgever toe;
  • begeleiden emotionele zaken (bijvoorbeeld los komen van de werkgever);
  • een aanzet gegeven tot het vinden van ander werk.

In de praktijk blijkt dat elke ontslagprocedure anders is. Waardoor de nadruk  kan liggen op een ander element uit pakket, en mede daarom is de dienstverlening modulaire opgebouwd. Wat als voordeel heeft dat U ook voor één specifieke vraag terecht kunt. De stappen die de adviseur neemt worden met u van te voren overlegd.  De ervaring leert dat u meer uit het ontslag proces haalt naar mate u u beter heeft voorbereid en er bewuster mee omgaat. Dit  geld zowel voor uw persoonlijke ontwikkeling als de financiële kant.

Uiteraard heeft de juridisch adviseur actuele kennis van de wetgeving na 1 juli 2015. Door het bijhouden van de uitspraken van rechters over die nieuwe wetgeving, kan worden aangegeven wat de impact van deze wetgeving is op uw specifieke situatie.

Neem vrijblijvend contact op

Wanneer de ontslag procedure is afgerond volgt er veel al een financieel advies van ons. Dit kan zijn een aanpassing van een bestaande financiële planning, of het maken van een nieuwe financieel planning. Centraal staat wat is voor u belangrijk in de nieuwe situatie waarin u terecht bent gekomen. Het aanpassen van uw hypotheek is bijvoorbeeld een van de mogelijkheden.

Het grote voordeel is dat juridisch advies over ontslag en financieel advies, dicht bij is u hoeft niet ver te reizen en heeft vaal binnen enkele dagen al een afspraak, meestal de volgende werkdag.