Een van de belangrijkste stappen om succesvol een woning te kopen is snel geïnformeerd te zijn over het beschikbare woningaanbod.zoeken naar een koopwoning
Hiermee kan Leonard Advies je helpen via mijnhuiszaken.  Deze internetsite maakt gebruik van de database die de makelaars gebruiken om hun woningen op Funda te zetten.  Met je account bij mijn huiszaken zien je niet alleen de hun beschikbare woningen, maar krijg je direct een email zodra er nieuw aanbod is. Deze email wordt meestal verstuurd voordat de woning op Funda staat.
Kenmerken van mijnhuiszaken.
  • Actuele woningaanbod uit de database van de NVM;
  • Je hypotheekmogelijkheden actueel te berekenen;
  • Het is vrijblijvend;

Heb je woning gerelateerde vragen dan is Nico Kamphuis van Leonard Advies het aanspreekpunt voor hypotheken,  bereikbaar op telefoonnummer 0570-514158.  Wanneer je professionele ondersteuning nodig van een makelaar dan neem je contact op met makelaars kantoor Open Deur op telefoonnummer 085 303 4863.

Maak vandaag een account aan en start je zoektocht. Het enige wat je nodig hebt, is je e-mailadres.

 

Je krijgt een persoonlijke omgeving waarin je de belangrijke zaken rondom je (toekomstige) woning kan regelen.  Het essentiële is dat je jouw persoonlijk woningaanbod realtime per e-mail ontvangt, vaak nog voor de woningen op Funda staan. Ook kan je hypotheek berekeningen maken, op het moment dat je behoefte hebt aan deskundig advies, kan je direct met Leonard Advies contact opnemen. Al je ingevoerde gegevens worden veilig en versleuteld opgeslagen en kunnen alleen door jou zelf met anderen gedeeld worden.

Wat gebeurd en na je aanmelding.

Heb je zoekopdracht ingevuld dan is de aanbeveling om contact op te nemen voor een toelichting op je woonwensen.
Er wordt in ieder geval gekeken of er woningzoekers zijn in de database waarvan de huidige woning te koop komt, en die overeenkomst met jouw zoekopdracht.  Het aanmaken van het account en zoekopdracht is vrijblijvend. U wordt wel opgenomen in onze mailinglist, zodat u op de hoogte blijft.