Over ons

Leonard Advies geeft sinds 2004 advies op het gebied van verzekeren, hypotheken, belastingen en pensioenen.

In 2004 zijn wij begonnen aan de Leonard Springerlaan in Deventer. Ons kantoor is naar deze straat vernoemd. Met het aanbieden van het invullen van belastingaangiften voor particulieren zijn wij in 2007 begonnennico. In 2017 zijn we verhuisd naar de Gasfabriek Zutphenseweg 6 in Deventer.
Leonard Advies is de sparringspartner van particuliere klanten en ZZP-ers op financieel gebied. Het werk gebied is Deventer en omgeving. Het kantoor wordt gerund door Nico Kamphuis, waar nodig worden extra personen ingeschakeld via diverse collega’s. Nico Kamphuis zal echter altijd uw vaste aanspreekpunt zijn.

Duidelijkheid contact is essentieel in onze dienstverlening.  concreet weten wat verwacht u van ons en wat verwachten wij van u.

Advies op het gebied van verzekeren, hypotheken, belastingen en pensioenen
In ons dienstverleningsdocument vindt u gedetailleerde informatie over onze dienstverlening. Per 1 juli 2013 zijn de dienstverleningsdocumenten gestandaardiseerd door de AFM. Dit zijn onder dienstverleningsdocumenten;

hypotheek
vermogen en pensioen = banksparen en pensioen
Arbeidsongeschiktheid  

Het voordeel voor u is dat u weet wat u voor het advies betaalt en dat er geen verborgen kosten zijn. Hierdoor hebben wij geen enkel belang om uw hypotheek bij een bepaalde bank onder te brengen. Voor particuliere schadeverzekeringen en werken wij op provisiebasis. Voor consumptief krediet moeten wij werken op provisie basis.

Sluit u bij ons een verzekering dan ontvangen wij hiervoor een beloning van de verzekeraar. Wilt u kennismaken met Leonard Advies dan kan dat natuurlijk altijd. Het eerste gesprek is van beide kanten vrijblijvend » contactgegevens Verder met dienstenwijzer »

Klachtenprocedure

Leonard Advies maakt gebruik van een interne klachtenprocedure. U kunt een klacht indienen door gebruik te maken van het contactformulier. Leonard Advies is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder nummer 300.001125. Naar het klachtenformulier