Tarieven hypotheekadvies

Scherpe hypotheektarieven voor starters in Deventer

Het standaardtarief voor onze dienstverlening is 1.950 euro. Dit is het tarief voor een nieuwe hypotheek op annuïtaire of lineaire basis bij een Nederlandse bank of verzekeraar.348580kk Hiervoor krijgt u advies over uw hypotheek, overlijdensrisicoverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarnaast verzorgen wij de bemiddeling en contacten met de geldverstrekkers en verzekeraars tot aan het passeren bij de notaris.

Wilt u daarnaast advies of het handig is uw bestaande hypotheek constructie meenemen dan wordt het tarief verhoogd met 350 euro.

lees meer over de tarieven in ons dienstverleningsdocument hypotheken

Heeft u vragen of wilt u een afspraak bel 06-33716788. De eerste afspraak op ons kantoor in Deventer tijdens kantooruren is kosteloos.
De hypotheekrente die u gaat betalen is afhankelijk van uw wensen.  Kiest u voor een renten periode van 20 jaar vast of een rente periode van 1 jaar vast. Tijdens het adviesproces worden voor u de keuze inzichtelijk gemaakt welke mogelijkheden u heeft.  Kiest u voor de laagste rente of de beste voorwaarden, U heeft bij ons de de keuze uit diverse geldverstrekkers.   Het zelfde keuze proces geld voor de overlijdensrisicoverzekring, arbeidsongeschiktheidsverzekering en verzekeringen voor werkloosheid.