ASR voordeelpakket via de verzekeringsadviseur

Een verzekeringsadviseur voor overzicht, inzicht en hulp.

U wilt uw particuliere verzekeringen in één keer goed hebben geregeld, dan bent u bij Leonard Advies aan het goede adres. Wij  geven u persoonlijk advies zodat u het overzicht heeft.  Leonard Advies maakt gebruik van het ASR voordeelpakket. Deze pakketverzekering komt in onze regio vaak als beste uit de bus.

Kenmerken van onze dienstverlening;ASR verzekeringsadviseur

  • één verzekeringsadviseur;
  • die uw situatie kent;
  • op komt voor uw belangen op lange termijn;
  • persoonlijk hulp bij schade indien nodig;
  • u kunt langskomen op ons kantoor, indien nodig bezoeken wij u.

Welke verzekeringen zitten in het ASR voordeelpakket.

Leonard Advies adviseert het voordeelpakket van de Nederlandse verzekeraar ASR.  Dit is een pakket met verschillende polissen voor particulieren. In dit pakket zitten in ieder altijd aansprakelijkheid en inboedel.  Daaraan kunnen naar wens worden toegevoegd opstalverzekering, autoverzekering, rechtsbijstand, motor en een doorlopende reisverzekering.  Wanneer u het verzekeringspakket heeft via Leonard Advies ben u verzekerd van hulp wanneer u schade heeft. Daarnaast wordt er opgelet  of niet dubbel of over verzekerd bent.  Het invullen van een uitgebreide inboedelwaarde meter en/of opstalwaarde meter is vaak niet nodig.

Beloning

Voor particulier verzekeringen worden wij betaalt door de verzekeraar. Wij ontvangen een percentage van de verzekeringspremie die u aan de verzekeraar betaalt. Voor lopende particuliere premies betaalt u nooit direct aan ons, en wij brengen u ook geen maandelijkse fee in rekening.  Een tussenpersoon heeft zowel voordelen voor de consument als voor de verzekeraar. Hierdoor is de premie concurrerend  en opzicht van internetverzekeringen. Daarnaast stellen vele verzekerden de extra service op prijs.

U kunt altijd vrijblijvend een prijsopgave opvragen voor het ASR-voordeelpakket en deze vergelijken met u huidige verzekering(en).

Wanneer u voorkeur uitgaat naar het digitaal regelen van u verzekeringen dan U kunt gebruik maken van de digitale polis map.

Heeft u nog vragen over het ASR voordeelpakket bel 06-33716788