Verzekeren voor particulieren

Een verzekeringsadviseur voor overzicht, inzicht en hulp.

U wilt uw particuliere verzekeringen in één keer goed hebben geregeld, dan bent u bij Leonard Advies aan het goede adres. Wij zorgen voor persoonlijk advies en overzicht.

Kenmerken;verzekeringsadviseur

  • één verzekeringsadviseur;
  • die uw situatie kent;
  • op komt voor uw belangen op lange termijn;
  • persoonlijk hulp bij schade indien nodig;
  • u kunt langskomen op ons kantoor, indien nodig bezoeken wij u.

Voor particulier verzekeringen worden wij betaalt door de verzekeraar we wij ontvangen een percentage van de verzekeringspremie die u aan de verzekeraar betaalt. Voor lopende particuliere premies betaalt u nooit direct aan ons, en wij brengen u ook geen maandelijkse fee in rekening.

Wilt u de verzekeringen niet via ons kantoor onderbrengen maar heeft u wel vragen over uw verzekeringspakket. Dan kunt u bij ons een verzekeringengesprek aanvragen u betaalt hiervoor eenmalig 125 euro en u krijgt al u vragen met betrekking tot u particuliere verzekeringen beantwoord.  Hierbij zit ook inbegrepen het opzeggen van overtollige en niet passende verzekeringen. In de meeste gevallen kunnen deze binnen een maand worden opgezegd.

Over welke verzekeringen gaat het

De basis vormt huis huispakket dat wil zeggen. In ieder geval de aansprakelijkheid en inboedel, afhankelijk van de situatie aan te vullen met bijvoorbeeld opstalverzekering autoverzekering, rechtsbijstand, motor en reisverzekeringen  .

Besluit naar aanleiding van de analyse uw verzekeringspakket bij ons onder te brengen dan word de 125 euro verrekend.

Wilt u verzekeringen bij ons onderbrengen of heeft vragen over uw verzekeringen bel ons op 06-33716788

Het overzicht

U kunt gebruik maken van de digitale polis map. Zodat u altijd bij uw verzekeringen kunt