Verzekeringsadviseur voor ASR Voordeelpakket

Een verzekeringsadviseur voor overzicht, inzicht en hulp.

U wilt uw particuliere verzekeringen in één keer goed hebben geregeld.  Onze verzekeringsadviseur komt graag bij u langs voor  persoonlijk advies en uitleg.  Leonard Advies maakt gebruik van het ASR voordeelpakket. Deze pakketverzekering komt in de regio Deventer vaak als beste uit de bus.

Kenmerken van onze dienstverlening;verzekeringsadviseur asr

  • één verzekeringsadviseur;
  • die uw situatie kent;
  • op komt voor uw belangen op lange termijn;
  • persoonlijk hulp bij schade indien nodig;
  • u kunt langskomen op ons kantoor, of wij bezoeken u.

Welke verzekeringen zitten in het ASR voordeelpakket.

Leonard Advies gebruikt het voordeelpakket van de Nederlandse verzekeraar ASR.  In dit pakket kunt u een keuze maken welke polissen u nodig heeft. Deze keuze welke verzekeringen en de hoogte van verzekerde bedrag bepaalt met u adviseur. In dit pakket zitten in altijd uw aansprakelijkheid- en inboedelverzekering.  Aan het ASR voordeel pakket  worden toegevoegd opstalverzekering, autoverzekering, rechtsbijstand, motor en een doorlopende reisverzekering.  Wanneer u het verzekeringspakket heeft via Leonard Advies ben u verzekerd van hulp wanneer u schade heeft. Daarnaast controleren wij of u niet dubbel of over verzekerd bent.  Het invullen van een uitgebreide inboedelwaarde meter en/of opstalwaarde meter is vaak niet nodig.

Beloning

Voor particulierverzekeringen worden wij betaalt door de verzekeraar. Wij ontvangen een percentage van de verzekeringspremie die u aan de verzekeraar betaalt. Voor lopende particuliere premies betaalt u nooit direct aan ons, en wij brengen u ook geen maandelijkse fee in rekening.  Een tussenpersoon heeft zowel voordelen voor de consument als voor de verzekeraar. Hierdoor is de premie concurrerend  ten opzichte van internetverzekeringen. Daarnaast stellen vele verzekerden de extra service op prijs.

U kunt altijd vrijblijvend een prijsopgave opvragen voor het ASR-voordeelpakket. U ontvang vangt dan een overzichtelijk offerte.

Wij bieden een digitale polis map aan voor onze klanten kijk op digitale polis map.

Heeft u nog vragen over het ASR voordeelpakket bel 06-33716788.