Voordeelpakket ASR meest duurzame verzekeraar

Een verzekeringsadviseur met oog op duurzaamheid.

U wilt uw particuliere verzekeringen in één keer goed geregeld hebben. Wij komen  graag bij u langs voor persoonlijk advies en uitleg.  Leonard Advies maakt gebruik van het ASR-voordeelpakket. ASR is de meets duurzame verzekeraar volgens de eerlijkegeldwijzer. Daarnaast komt deze pakketverzekering in de regio Deventer als een van de beste uit de Bus

Kenmerken van onze dienstverlening;verzekeringsadviseur asr

  • Eén verzekeringsadviseur
  • Uw situatie staat centraal
  • Onze financiële adviseurs komen op voor uw belangen
  • U krijgt persoonlijk hulp bij schade
  • u kunt langskomen op ons kantoor of wij bezoeken u

Welke verzekeringen zitten in het ASR-voordeelpakket?

Leonard Advies gebruikt het voordeelpakket van de Nederlandse verzekeraar ASR.  In dit pakket kunt u een keuze maken uit verschillende polissen. De keuze welke verzekeringen en de hoogte van verzekering bepaalt u met het advies van onze adviseurs. In dit pakket zit altijd uw aansprakelijkheids- en inboedelverzekering. Aan het ASR-voordeel pakket wordt een opstalverzekering, autoverzekering, rechtsbijstand, motor en een doorlopende reisverzekering toegevoegd. Wanneer u het verzekeringspakket heeft aangeschaft via Leonard Advies ben u verzekerd van hulp bij schade. Daarnaast controleren wij of u niet dubbel of over verzekerd bent.  Het invullen van een inboedelwaardemeter en/of opstalwaardemeter is vaak niet eens nodig.

Beloning

Voor particuliere verzekeringen wordt Leonard Advies betaalt door de verzekeraar. Wij ontvangen een percentage van de verzekeringspremie die u aan de verzekeraar betaalt. Voor lopende particuliere premies betaalt u nooit direct aan ons. Een financieel adviseur als tussenpersoon heeft meerdere voordelen, zowel voor de consument als voor de verzekeraar. Daarnaast stellen vele consumenten de extra service op prijs.

U kunt vrijblijvend een prijsopgave aanvragen voor het ASR-voordeelpakket. U ontvangt dan een overzichtelijk offerte. Wij bieden een digitale polis map aan voor onze klanten, zie digitale polis map.

Heeft u nog vragen over het ASR voordeel pakket bel dan: 06-33716788.