Adviseur voor, ASR de duurzame verzekeraar.

Een verzekeringsadviseur met oog op duurzaamheid.

U wilt uw particuliere verzekeringen in één keer goed geregeld hebben. Wij komen  graag bij u langs voor persoonlijk advies en uitleg.  Leonard Advies maakt gebruik van het ASR-voordeelpakket. ASR is de meest duurzame verzekeraar volgens de eerlijkegeldwijzer. Daarnaast  is de ASR pakketverzekering in de regio Deventer  een van de beste voordeligerste verzekeringen die je kunt afsluiten voor uw gezin en woning.   ASR geeft  uw de unieke mogelijkheid om in het geval van schade, deze duurzaam te laten herstellen voor meer info zie ASR  duurzaam herstel.

Kenmerken van de dienstverlening;

  • Eén verzekeringsadviseur;Schade tijdens het klussen
  • Uw situatie staat centraal;
  • Komt op voor uw belangen;
  • U krijgt persoonlijk hulp bij schade;
  • Contact altijd persoonlijk, telefoon, digitaal op kantoor of op afstand;

Letop : In geval van schade neem direct contact op met ASR en/of Leonard Advies.  Gebruik geen Google. De kans is groot dat als u  via Google een hersteller vind deze u een veel te hoog bedrag in rekening brengt.

Welke verzekeringen zitten in het ASR-voordeelpakket?

Leonard Advies gebruikt het voordeelpakket van de Nederlandse verzekeraar ASR.  In dit pakket kunt U afhankelijk van uw situatie samen stellen uit verschillende polissen. In dit pakket zit altijd uw aansprakelijkheids- en inboedelverzekering. Afhankelijk van uw situatie wordt aan het ASR-voordeel pakket een opstalverzekering, autoverzekering, rechtsbijstand, motor en een doorlopende reisverzekering toegevoegd. Wanneer u het verzekeringspakket heeft aangeschaft via Leonard Advies ben u verzekerd van hulp bij schade. Daarnaast controleren wij of u niet dubbel of over verzekerd bent.  Het invullen van een inboedelwaardemeter en/of opstalwaardemeter is vaak niet eens nodig.

Een ander groot voordeel van ASR dat een bedrijfsbus, een auto met grijs kenteken ook in het particuliere pakket kan. Hieronder van ook auto’s voor gehandicapten vervoer.

Beloning

Voor particuliere verzekeringen wordt Leonard Advies betaalt door de verzekeraar. Wij ontvangen een percentage van de verzekeringspremie die u aan de verzekeraar betaalt. Voor lopende particuliere premies betaalt u nooit direct aan ons. Een financieel adviseur als tussenpersoon heeft meerdere voordelen, zowel voor de consument als voor de verzekeraar. Daarnaast stellen vele consumenten de extra service op prijs.

U kunt vrijblijvend een prijsopgave aanvragen voor het ASR-voordeelpakket. U ontvangt dan een overzichtelijke offerte. Bij ASR kun je dag en nacht digitaal je verzekeringen inzien.  kijk op ASR.

Heeft u nog vragen over het ASR-voordeelpakket bel dan: 0570-514158.

Iedere autobezitter heeft wel eens te maken met parkeerschade.pakeerplaats