Een verzekeringsadviseur met oog op duurzaamheid.

U wilt uw particuliere verzekeringen in één keer goed geregeld hebben. Wij komen  graag bij u langs voor persoonlijk advies en uitleg.  Leonard Advies maakt gebruik van het ASR-voordeelpakket. ASR is de meest duurzame verzekeraar volgens de eerlijkegeldwijzer. Daarnaast  is de ASR-pakketverzekering in de regio Deventer een van de beste voordeligste verzekeringen die je kunt afsluiten voor uw gezin, woning en inboedel.   ASR geeft  uw de unieke mogelijkheid om in het geval van schade, deze duurzaam te laten herstellen voor meer info zie ASR duurzaam herstel.

Schade tijdens het klussen

Kenmerken van de dienstverlening;

  • Eén verzekeringsadviseur;
  • Uw situatie staat centraal;
  • Komt op voor uw belangen;
  • U krijgt persoonlijk hulp bij schade;
  • Contact altijd persoonlijk, telefoon, digitaal op kantoor of op afstand;

Letop : In geval van schade neem: direct contact op met ASR en/of Leonard Advies.  Gebruik geen Google. De kans is groot dat als u via Google een hersteller vindt deze u een veel te hoog bedrag in rekening brengt.

Heeft u schade gehad en deze is nog niet afgehandeld door de ASR of een andere verzekeraar. Leonard Advies kan u verder helpen, neem contact op voor de kosten. Voor bestaande particuliere schade klanten zijn er meestal geen extra kosten.

Welke verzekeringen zitten in het ASR-voordeelpakket?

Logo ASR

Leonard Advies gebruikt het voordeelpakket van de Nederlandse verzekeraar ASR.  In dit pakket kunt U afhankelijk van uw situatie samen stellen uit verschillende polissen. In dit pakket zit altijd uw aansprakelijkheids- en inboedelverzekering. Afhankelijk van uw situatie wordt aan het ASR-voordeel pakket een opstalverzekering, autoverzekering, rechtsbijstand, motor en een doorlopende reisverzekering toegevoegd. Wanneer u het verzekeringspakket heeft aangeschaft via Leonard Advies bent u verzekerd van hulp bij schade. Daarnaast controleren wij of u niet dubbel of over verzekerd bent.  Het invullen van een inboedelwaardemeter en/of opstalwaardemeter is vaak niet eens nodig.

Een ander groot voordeel van ASR dat een bedrijfsbus, een auto met grijs kenteken ook in het particuliere pakket kan. Hieronder van ook auto’s voor gehandicapten vervoer.

Beloning

Voor particuliere verzekeringen wordt Leonard Advies betaalt door de verzekeraar. Wij ontvangen een percentage van de verzekeringspremie die u aan de verzekeraar betaalt. Voor lopende particuliere premies betaalt u nooit direct aan ons. Een financieel adviseur als tussenpersoon heeft meerdere voordelen, zowel voor de consument als voor de verzekeraar. Daarnaast stellen vele consumenten de extra service op prijs.

U kunt vrijblijvend een prijsopgave aanvragen voor het ASR-voordeelpakket. U ontvangt dan een overzichtelijke offerte.

Bent u verzekerd via ASR via de module Ik kies zelf. Dan kunnen we u ook onder steunen indien u vragen geeft of hulp nodig heeft bij het afhandelen van schade. De kosten hiervan bedragen 125 euro per uur exclusief BTpakeerplaatsW.  Wil u dit vermijden u kunt ook gelijk verzekeringen oversluiten naar Leonard Advies.

Heeft u nog vragen over het ASR-voordeelpakket bel dan: 0570-514158.

Iedere autobezitter heeft wel eens te maken met parkeerschade.

 

 

 

Heeft u moeite om een verzekering af te sluiten kijken op De Vereende