Woning taxatie aanvragen in Deventer

Woningtaxatie voor Deventer.

Heeft u op korte termijn een taxatie nodig voor een woning in Deventer Leonard Advies kan dit voor uw verzorgen.

Leonard Advies is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut NWWI.  Hierdoor kunnen woning taxatie deventerwe taxatie opdrachten laten uitvoeren door gespecialiseerde taxateurs. Dit zijn taxateurs die dagelijks op pad zijn om woningen taxeren en staan ingeschreven in het register van de Stichting Certificering VBO Makelaars (SCVM).  De taxatie wordt binnen enkele dagen uitgevoerd en  het taxatie rapport wordt opgemaakt, zodat het  het door het NWWI gevalideerd kan worden. De NWWI validatie is meestal nodig voor de hypotheek.

Kosten taxatie

De standaard prijs voor een taxatie van een reguliere woning in Deventer met een waarde tot 450.000 euro is 550 euro inclusief alle bijkomende leges.  De met onderstaand formulier kunt u een woning taxatie aanvragen in Deventer, of bel 06-33716788.

De taxatie kan gebruikt worden voor verschillende doelen. Het meest voorkomende is voor een hypotheek, maar ook bijvoorbeeld de voor de aankoop van een woning, echtscheiding,  woz waarde bepalen voor de belasting.  Zodra u de opdracht heeft bevestigd wordt het bezoek van de taxateur ingepland. Dit gebeurd in overleg met u en de huidige bewoners of hun makelaar.

Pakket van dientaxatie nieuwe woning regelensten rond de aankoop woning.

Het regelen van de taxatie voor de hypotheek is een onderdeel van diensten die wij aanbieden met betrekking tot woning en financiën.

We bieden een pakket aan voor een bedrag en u kunt zelf kiezen of u een dienst of alle diensten afneemt;

  • particuliere belastingaangifte in verband aankoop woning;
  • een jaar lang onbeperkt hypotheek berekeningen;
  • hulp bij vinden van de juiste taxateur en notaris;
  • verzorgen van de opstalverzekering nieuwe woningen. 

De prijs hiervoor bedraagt 385 euro hiervoor kunt u een jaar lang gebruik maken van bovenstaande diensten. Wilt  daarna een compleet advies en bemiddeling voor uw hypotheek dan ontvangt u 385 euro korting op het reguliere tarief.

Heeft u vragen of wilt u een taxatie opdracht geven, Vul het aanvraag formulier in.

Uw naam

Uw telefoonummer

Uw email

Uw vraag over een woningtaxatie of de gegevens van de te taxeren woning