Woning taxatie voor Deventer.

Op korte termijn een taxatie nodig voor een woning in Deventer? Dan kan Leonard Advies dit voor uw verzorgen. 

Leonard Advies is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut NWWI.  Hierdoor kunnen woning taxatie deventerwe taxatieopdrachten laten uitvoeren door gespecialiseerde taxateurs. Dit zijn taxateurs die dagelijks op pad zijn om woningen taxeren. Ook staan de taxateurs ingeschreven in het register van de Stichting Certificering VBO Makelaars (SCVM). Zodat het zo snel mogelijk door het NWWI gevalideerd kan worden. De NWWI-validatie is vaak nodig voor een NHG-hypotheek. 

De taxatie.

Doordat we regelmatig bemiddelen in hypotheken waarvoor een taxatie nodig, hebben we een uitgebreid netwerk van taxateurs waarvan we gebruik maken.  Er zijn de volgende mogelijke heden goedkoop en goed, maar u moet dan wat langer wachten voordat uw taxatie klaar is. (gemiddeld een week of drie na opdracht)  Of u kunt er voor kiezen om een kwalitatief goede taxatie te laten doen, deze kan meestal op korte termijn.  Standaard kosten voor de goedkope taxatie zijn 550 euro, de kwalitatief goede taxatie kost 675 euro. (prijzen onder voorbehoud). Allebei de taxaties worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.  Daarnaast is er de optie voor een spoedtaxatie. De levertijd van het taxatierapport is dan afhankelijk van de situatie en in overleg met de taxateur binnen een week beschikbaar.

Verbouwingspecificatie

Een taxateur of de geldverstrekker heeft een verbouwingspecificatie nodig.  Deze specificatie is nodig zowel bij verbouwing als aankoop nieuwe woning. In het geval dat u heel veel overwaarde heeft, zal er een mogelijkheid zijn dat u geen verbouwing specificatie hoeft aan te leveren. Een van de onderdelen van deze verbouwing specificatie kunnen wij snel leveren, namelijk de op maat gemaakte offerte voor de zonnepanelen installatie. Een financieeladviseur kan u daarbij helpen Lees hier meer over op deze pagina

Met het onderstaande formulier kunt u een woning taxatie aanvragen in Deventer, of bel ons op: 0570-51458

De verschillende type taxaties kunnen gebruikt worden voor verschillende doelen, bijvoorbeeld een hypotheek, maar ook voor de aankoop van een woning, een echtscheiding of WOZ-waarde bepalen voor de belasting. Zodra u de opdracht heeft bevestigd wordt het bezoek van de taxateur ingepland. Dit gebeurt natuurlijk in overleg met u en de huidige bewoners of hun makelaar.

Voorkant Calcasa rapport voorbeeld

Verder gaande automatisering, goedkopere taxatie

Het komt steeds vaker voor er hypotheek aanvragen worden ingediend met een dure nwwi taxatie (standaard tussen de 600 en 850 euro). Graag denken we mee of u kunt besparen om de kosten van uw hypotheek door een goedkopere taxatie.

Bijvoorbeeld de desktoptaxatie van Calcasa

Maar ook een voordelige hypotheekadviseur en in mindere mate een goedkoper notaris.

Diensten pakket rond de aankoop van de woning.

Om u te helpen bij de aankoop van een woning biedt Leonard Advies een diensten pakket. In het pakket kunt u kiezen uit verschillende diensten. De diensten bieden u ondersteuning bij de voorbereiding aankoop van een woning. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

 • Particuliere belastingaangifte in verband met aankoop van een woning:
 • Een jaar lang hypotheek berekeningen:
 • Hulp bij het vinden van de juiste taxateur:
 • Verzorgen van de opstalverzekering voor nieuwe woningen. skyline deventer

De prijs van dit pakket bedraagt 600 euro. Als u wilt, kunt een jaar lang gebruik maken van bovenstaande diensten. Heeft u hiernaast nog behoeften aan een compleet advies? Hulp bij bemiddeling van een voor uw hypotheek? Dan krijgt u 600 euro korting op het gebruikelijke tarief.

Voor vragen of wilt u een taxatieopdracht geven? Vul dan hier onder het aanvraagformulier in.

 

  Uw naam

  Uw telefoonummer

  Uw email

  Uw vraag over een woningtaxatie of de gegevens van de te taxeren woning