Woning taxatie aanvragen in Deventer

Woningtaxatie voor Deventer.

Heeft u op korte termijn een taxatie nodig voor een woning in Deventer? Dan kan Leonard Advies dit voor uw verzorgen. 

Leonard Advies is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut NWWI.  Hierdoor kunnen woning taxatie deventerwe taxatieopdrachten laten uitvoeren door gespecialiseerde taxateurs. Dit zijn taxateurs die dagelijks op pad zijn om woningen taxeren. Ook staan de taxateurs ingeschreven in het register van de Stichting Certificering VBO Makelaars (SCVM). Zodat het zo snel mogelijk door het NWWI gevalideerd kan worden. De NWWI-validatie is nodig voor de hypotheek. 

De taxatie

Doordat we regelmatig bemiddelen in hypotheken waarvoor een taxatie nodig, hebben we een uitgebreid netwerk van taxateurs waarvan we gebruik maken.  In basis kunt u kiezen uit goedkoop en goed, maar u moet dan wat langer wachten  voordat uw taxatie klaar is. (gemiddeld een week of drie na opdracht)  Of u kunt er voor kiezen om een kwalitatief goede taxatie te laten doen, deze kan meestal op korte termijn.  De standaard kosten voor de goedkope taxatie zijn 500 euro de kwalitatief goede taxatie kost 635 euro. (prijzen onder voorbehoud).  Allebei de taxaties worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.  Daarnaast is er de optie voor een spoedtaxatie. Taxatierapport is dan afhankelijk van de situatie en in overleg met de taxateur binnen een week beschikbaar.

Met het onderstaande formulier kunt u een woning taxatie aanvragen in Deventer, of bel ons op: 0570-51458

 

Een taxatie kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor verschillende doelen, bijvoorbeeld een hypotheek, maar ook voor de aankoop van een woning, een echtscheiding of WOZ-waarde bepalen voor de belasting. Zodra u de opdracht heeft bevestigd wordt het bezoek van de taxateur ingepland. Dit gebeurt natuurlijk in overleg met u en de huidige bewoners of hun makelaar.

 

Diensten pakket rond de aankoop van de woning.

Om u te helpen bij de aankoop van een woning biedt Leonard Advies een diensten pakket. In het pakket kunt u kiezen uit verschillende diensten. Deze diensten bieden u ondersteuning bij de voorbereiding aankoop van een woning. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit;

 • Particuliere belastingaangifte in verband met aankoop van een  woning;
 • Een jaar lang hypotheek berekeningen;
 • Hulp bij het vinden van de juiste taxateur;
 • Verzorgen van de opstalverzekering voor nieuwe woningen. 

De prijs van dit pakket bedraagt 500 euro. Als u wilt kunt een jaar lang gebruik maken van bovenstaande diensten. Heeft u hiernaast nog behoeften aan een compleet advies? Hulp bij bemiddeling van een voor uw hypotheek? Dan krijgt u 500 euro korting op het gebruikelijke tarief.

Heeft u vragen of wilt u een taxatieopdracht geven? Vul dan hier onder het aanvraagformulier in.

<

  Uw naam

  Uw telefoonummer

  Uw email

  Uw vraag over een woningtaxatie of de gegevens van de te taxeren woning